Lidelsefullt

my girl the river

My Girl The River ”This ain´t no Fairytale” (Super Tiny/Hemifrån)

Kris Wilkingson Hughes från Covington, Louisiana har skapat ett album av egna sånger med hjälp av musiker från Danmark, England, Nashville och North Carolina. Kris berättar på sin hemsida att det var ett arv från en moster som möjliggjorde att ge ut denna hennes debutskiva.
Kris sjunger lidelsefullt till ett mycket snyggt musikarrangemang. Jag har lyssnat ett antal gånger och skivan blir bara bättre och bättre. Kris påminner om Judy Collins men har en lite mörkare röst. Det är en utmärkt skiva och vi får hoppas att det blir flera alster från henne. Låtar som är riktigt bra: Come Back To Nashville, Covington och This Ain’t No Fairytale.

Börje Holmén

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

10

08 2016

Your Comment