Precis som föregångaren

junkstars

Junkstars ”French Hot Dog” (Despotz)

Nya skivan ”French Hot Dog” tar vid där förra skivan ”With a twist of lemon” slutade. Så har du hört den briljanta debutskivan vet du exakt vad du har att vänta dig av Junkstars. Man finner bandet i mitten av treenigheten av sleaze (Mötley Crüe), bredbent rocknroll (Danko Jones) och punkrock. Lika självklara som på första skivan levererar Junkstars bredbent sexig/sexistisk (beroende vem man frågar) grabbock för en blöt kväll ute.

Att French Hot Dog låter som en fortsättning av förra skivan är både till Junkstars fördel och nackdel. Det positiva är man fortsätter på en inslagen väg vilket ger oss uppkäftig rocknroll utan pardon. Nackdelen är just det, jag hör ingen skillnad. De nya låtarna skulle lika gärna kunnat finnas med på debuten. Vilket gör allt något förutsägbart.

Det är bra rocknroll för stunden men lämnar inte något bestående intryck.

Lars Svantesson

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

16

09 2013

Your Comment