Jämna och samsjungna

lynnes

The Lynnes ”Heartbreak Song For The Radio” (hemifrån)

The Lynnes är Lynn Miles och Lynn Hanson båda kommer från Kanada där de är välmeriterade sångare och låtskrivare var och en på sitt håll. Lynn Miles har släppt 14 album och Lynn Hanson har släppt 6 album och som duo har de nu släppt sin första skiva som de har turnerat med. Med sig i ensemblen i studion har de den prisbelönta gitarristen Kevin Breit som spelat med bla. Norah Jones, K.D. Lang och Rosanne Cash.

Ska man jämföra med andra kvinnliga duos tycker jag att det finns likheter med Indigo Girls som också är mycket samsjungna. Indigo Girls är dessvärre mycket ojämna i sin produktion med ca två låtar per skiva som är riktigt bra medans The Lynns har lyckats bra med åtta av tio som jämförelse.

Låtar att börja lyssningen med: Cold Front, Blame It On The Devil och Heavy Lifting.

Börje Holmén

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

22

08 2018

Your Comment