Anonymt och könlöst

Engel ”Blood of Saints” (Season of Mist/Sound Pollution)

Varenda refräng sitter som en smäck efter första genomlyssningen. Tyvärr är det det enda positiva jag har att säga, för mellan refrängerna händer inget av intresse. Det är lätt schizofrent med lite lättdöds, lite elektroniskt och lite progressivt, men framför allt är det totalt anonymt och könlöst. Det skulle behövas mer sväng, hjärta, jävlar anamma och låtar mellan de där klistriga refrängerna. De som gillat Engels tidigare skivor kommer naturligtvis att gilla den här, för den är trots allt det mest homogena de har gjort. Hos mig kommer den dock inte att spelas ofta; tyvärr, eftersom refrängerna ger mersmak.

Jonas Andersson

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

27

10 2012

Your Comment