Hör hemma på ett sunkigt hak

Terrible Lizard "Terrible Lizard" (Indys/Hemifrån)
Terrible Lizard ”Terrible Lizard” (Indys/Hemifrån)

betyg051 

Hur många punkrockband finns det som låter så här? Det här blir avdankad pubrock, likt Psychopunchs skiva “We Are Just As Welcome As Water In Satans Drink” där titel och omslag är bättre än skivan. Så är det i det här fallet. Jättetråkig punkrock som hör hemma på ett sunkigt hak någonstans. Det blir nästan att Chicago trio blir någon variant på bandet The Presidents of United States of Amerika. Fast sämre. Mycket sämre. Inte lika roliga. Pubrock som egentligen inte bör upplevas eller inte heller på något sätt spridas vidare. Jag vill utfärda en musikvarning här: Akta er för ödlorna!

Mattias Ransfeldt

Tags:

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

14

01 2010

Your Comment