SUPERBRA!

Märvel ”Warhawks of war” (Killer Cobra/Sound Pollution)

betyg 4.5

Har du saknat The Hellacopters sedan de lade sina instrument på hyllan för några år sedan? I sådana fall har räddningen för dig kommit i och med det svenska maskbeprydda bandet Märvel.

Warhawks of War som är Märvels nyaste alster (deras tredje fullängdare) kickar igång från första sekund med härligt skitig garagerock med ena foten i hårdrock (från skarven 70/80-tal) och med störtskön popkänsla, som inte tar slut förrän när sista låten ringar ut. Jag tänker inte skriva sönder den här skivan. För den här skivan behöver du själv lyssna in dig på, men helt klart är att jag tycker det är en av de bästa plattorna på länge.

Lars Svantesson

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

24

04 2011

Your Comment