Tonårsanarkism

 

Against Me! White Crosses (Warner)
Against Me! ”White Crosses” (Warner)

betyg 4.5

Det här är skit!

Det här är skit!

Ja just det – det här är skitbra!

Against Me från Gainesville, Florida släpper i och med skivan ”White Crosses” sitt sjunde fullängdsalbum. Låtarna på den nya skivan står lika mycket i skuld till Gainesvilles stolthet Tom Petty och New Jerseybördiga Bruce Springsteen som till Green Day och Sex Pistols. Med andra ord punkpop som går åt rockhållet, vilket får mig att närmast jämföra Against Me med band som The Gaslight Anthem och Blacklist Royals.

Bästa låten är öppningslåten och titelspåret på skivan ”White Crosses” fast bortsett från den håller skivan en mycket jämn och hög nivå. Låtarna är varierande (allt från ballader till riktiga rockrökare) vilket gör skivan spännande trots sin spretighet.

Lars Svantesson

Tags:

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

13

11 2010

Your Comment