Reginas minst svajiga hittills

Regina Lund Return (Vicisolum/Sound Pollution)
Regina Lund ”Return” (Vicisolum/Sound Pollution)

 betyg 3                  I butik: 19 nov

Return är som Glenn Danzigs musik när han blev mer industrimetall. Regina är som Di Leva fast industripop. Modig, fri och konstnärlig. Är nog de tre ord som sammanfattar Regina Lund som artist. Kanske inte hennes starkaste album men det hårdaste kan jag tycka. Hon har hela tiden utvecklats som skådespelerska och som sångerska. Regina Lund utmanar hela tiden. Nu släpper hon en egen parfym med samma namn som skivan. Hon har sedan 1997 släppt ojämna skivor, det har varit lite svajigt på sina ställen. Det är den minst svajiga skivan från henne. Man kunde ha skippat Korea-mixen på Return och de andra bonuslåtarna. Tio låtar hade varit tillräcklig dos av Return.

Mattias Ransfeldt

Tags:

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

18

11 2010

Your Comment