En spark i magen till morgonkaffet

Trash Talk Eyes & Nines (Hassle/Sound Pollution)
Trash Talk ”Eyes & Nines” (Hassle/Sound Pollution)

 betyg 3

Trash Talk är ett hardcoreband från Sacramento California som bildades 2005 och består av fyra aggresiva män. Deras första självbititlade skiva sålde slut på kort tid och de har länge tunerat flitigt runt om i värden. Det här är ett bra band som vet vad de vill och de gör det mycket bra.

Jag lyssnar inte så mycket på punk längre och det beror nog mest på att jag inte lyckas hitta så bra plattor nu för tiden. Men…trots att jag aldrig ens har hört talas om Trash Talk så blir jag glatt överraskad när jag nu lyssnar på ”Eyes and nines”. Det här är en skiva som inte lämnar någon oberörd.
 
”Eyes and nines” är dessutom släppt på bandets egna bolag Trash Talk Collective, som grundades 2008. Bandet har förutom sina två album också släppt en handfull ep’s. Jag gillar alltså den här skivan men hade föredragit ännu lite mer ös, då de har en tendens att spela långa tunga riff och hålla tillbaka det som annars skulle kunna var så fantastiskt. Annars är Trash Talks nya alster en platta för alla som gillar punk eller lite hårdare musik bör lyssna på. Den lär ge dig en spark i magen till morgonkaffet.

Tony Sundberg

Tags:

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

06

06 2010

Your Comment