Inget nytt under solen

Revolve Burning Money (Screaming/PLU)
Revolve ”Burning Money” (Screaming/PLU)

 betyg 3

Lite väl intetsägande och lite för mycket hårdrock för att falla mig i smaken till fullo. Men i sina ljusstunder är det tungt, maffigt och riktigt medryckande.

Revolves musik står med ena foten i rockgenren och andra i hårdrocksgenren – enligt mig påminner musiken en heldel om Foo Fighters (fast inte ens i närheten av lika bra). Det här är inte det minsta nyskapande och kanske är det därför det inte känns speciellt intressant, trots att låtarna inte egentligen är dåliga.

Bäst av allt är skivans ballader som är riktiga powerballader och skulle nästan kunna vara hämtade från 80-talets hairmetalscen. Det är just balladerna som höjer upp skivans totala betyg till en stark 3:a.

Lars Svantesson

Tags:

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

10

05 2010

Your Comment