Har verkligen sett bättre dagar

Cinderella "Live at the Mohegan Sun" (Frontiers/Bonnier Amigo)
Cinderella ”Live at the Mohegan Sun” (Frontiers/Bonnier Amigo)

betyg13

Jag har verkligen haft ett gott öga till glam- och sleazegubbarna i Cinderella tills nu. Istället för att bjuda sina fans på något nytt material väljer de här då att släppa ännu en liveplatta. De har tidigare släppt otaliga greatest hits och liveplattor, och det här känns enbart som ett skamligt försök att klämma lite mer pengar ur sina die hard fans. Skämmes!

Det enda positiva jag kan hitta med det här släppet är låtskatten de faktiskt sitter på. Tyvärr framförs låtarna här på ett närmast ”pub-bands”-aktigt sätt. Tom Keifers röst har verkligen sett bättre dagar och på flera ställen gör han om sångmelodierna för att han ska orka sjunga dem. Ljudmässigt imponerar det inte heller, det känns tunt och mjäkigt och överlag på tok för ”brötigt”.

Anders Larsson

Vad gället betyget 1/5 så ges ettan endast på grund av gamla meriter.

Tags:

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

08

12 2009

Your Comment