Bland det bästa jag hört i år!

Deströyer 666 "Defiance" (Season Of Mist/Sound Pollution)
Deströyer 666 ”Defiance” (Season Of Mist/Sound Pollution)

betyg517

Sex år har gått sen förra skivan ”Terror Abraxas” släpptes. Med nya skivan ”Defiance” så är Deströyer 666 tillbaka och det är bättre än någonsin. Det blir aldrig tråkigt att  lyssna på den här skivan och jag har lyssnat på den varje dag sen den kom; inte så vanligt hos mig nu för tiden. Jag är nämligen en smula trött på all jävla tråkig musik som görs idag. Det brukar vara en handfull band varje år som imponerar, och 2009 är Deströyer 666 ett band som regerar, överraskar och får mig att känna lust och lycka.

Australienarna i Deströyer 666 har sedan debuten 1995 utvecklat en mörk och mycket intressant typ av death/black metal, med en hungrig lust där blodet sprutar och jag älskar det verkligen mer än något annat jag har hört i år. Jag tycker vissa låtar på den här skivan är så pass bra att jag lyssnar på dem flera gånger varje dag. ”I am not deceived”, ”A stand defiant” och ”A thousand plagues” är de låtar på nya alstret som sticker fram mest. Med det lite skitiga och tunga soundet på den här brutala och stundvis toksäkra skivan så kommer den att utgöra en bombliknande effekt i ditt hem när du vrider på hög volym.

Tony Sundberg

Tags:

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

30

08 2009

Your Comment