Clarence skiva faller platt

Clarence Bucaro New Orleans (Hyena Records/ADA Nordic/Warner)
Clarence Bucaro ”New Orleans” (Hyena Records/ADA Nordic/Warner)

betyg 1

Det är en ganska sorgsen skiva; känns som han skulle ha blivit dumpad av världens bästa tjej. Med sin lite tunna och falsettliknande röst sjunger han till ett tunt soulkomp. Det känns som man vill att han skall ta i mera, känna mera, våga ta plats. Jag förstår att Clarence Bucaro vill fånga den där intima känslan men det räcker inte ända fram den här gången.

Skivan består mestadels av smöriga ballader med reservation på vissa låtar som svänger och har lite gospelinspirerat komp, men för övrigt faller skivan rätt platt. Det känns lite sådär Daniel Lemma ”If I Used To Love You”-tråkigt över det hela.

Mattias Ransfeldt

Tags:

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

30

03 2010

Your Comment