Dennis Lyxzén verkar äntligen ha hittat hem

AC4 "AC4" (Ny Våg/Sound Pollution)
AC4 ”AC4” (Ny Våg/Sound Pollution)

betyg4102                                       I butik: 27 nov

Det här är ett nystartat band från Umeå. Dennis Lyxzén (International Noise Conspiracy, ex Refused) har startat AC4 med medlemmar från sina tidigare band. Han verkar äntligen ha hittat hem här. Det rör sig om stenhård hc/punk, och låter mycket 80-tal/gamla Black Flag. Mycket bra om ni frågar mig. Dennis bästa sedan Refused och det säger inte lite det. Jag gillade Refused väldigt mycket – synd att dom gick i graven i slutet av 90-talet. Man är ju gammal punkare, känner igen punken.

Nya bandet är välspelat. Dennis sjunger lika bra som han alltid gjort. Andra band på senare tid som har kommit fram i denna stil är Nitad och Kvoteringen, men dom spelar ju åt känghållet. Jag gillar inte när sångarna skriker ut texterna. Bättre att sjunga istället. Det är bra texter med låttitlar som tex Fuck the pigs och Coptown. AC4 verkar inte gilla snuten, men vem gör det; riktig punkstil det, yeah. Så köp denna skiva om ni är riktiga punkers. Släpps 27/11. Klicka på skivan för lite smakprov. Tack för mig. Peace.

Jimmy Jansson

Tags:

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

21

11 2009

Your Comment