Inget som fastnar

Art & Lisa ”Healin Time” (Hemifrån)

Art Crawford och Lisa Beck från Texas har släppt sin andra CD. Dessa två singer-songwriters är väldigt countryinfluerade. Han låter lite åt Kris Kristofferson på rösten men musiken är väl snarare åt Steve Earl-hållet. Hon är mer av Linda Ronstadt och Emmylou Harris men hennes musik drar mera år Dolly Parton.

Den här typen av countrymusik är inte min tekopp precis och det hjälper inte att lyssna upprepade gånger heller, det gör bara pinan längre.

Vad gäller Lisa så tycker jag att det genuina är borta och det blir alldeles för präktigt med hjärta och smärta-smäktande ballader.

Skall man säga något positivt, och det skall man, så är det två artister som båda har mycket bra röster och musiken är välarrangerad. De gör säkert ett bra ”hantverk” båda två men som sagt inte min countrymusik-tekopp.

Börje Holmén

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

05

01 2012

Comments are closed.