Motsatsen till perfekt

Perfect View ”Hold Your Dreams” (Avenue Of Allies/Sound Pollution)

Ärligt talat, jag trodde nästan inte den här typen av musik var populär längre. Att det ens finns band som gör sådan här musik gör mig lite överraskad. Det är smörigt, 80-tal, mesiga gitarriff och synthljud hämtade från jag vet inte vart. Sångaren har en okej pipa men det hjälper inte när han är med i detta band. Bandet påminner lite grand om diverse 80-talsband som hade en aning progressiva element, och tyvärr så är det så att de bara tagit det dåliga från den progressiva genren och nästan förlöjligat det.

Jag försöker desperat komma på någonting bra att säga om det här bandet. Men det känns som att det absolut inte går. Det är ingen låt som är helt igenom bra, det finns något riff i någon låt som går att gilla, men helheten i de flesta låtar är under all kritik. Jag konstaterar helt enkelt att detta inte är något för mig, ½/5 blir betyget.

Martin Engström

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

30

11 2010

Comments are closed.