En typisk ”Idol”-platta

Miley Cyrus "The Time of our lives" (Universal)
Miley Cyrus ”The Time of our lives” (Universal)

betyg13

”Achy Breaky Heart”-Billy Ray Cyrus dotter. Så hon har musiken med sig från barnsben kan man säga. Både hon och hennes pappa är med i den populära serien Hannah Montana på Disney Channel.  Som handlar om en vanlig tonåring som lever ett helt vanligt tonårsliv på dagarna och på kvällarna är hon popstjärna.

I min värld är det här en typisk ”Idol”-platta. En produkt. Modern tuggummipop som är helt ofarlig och, sticker inte ut för fem öre och säger inte mycket över huvudtaget.  Hon vill gå i Britney Spears, Kelly Clarkson och Avril Lavignes fotspår men hamnar på Amy Diamonds nivå istället. Platsar helt klart på ”Hits for kidz”-skivorna. Vad som gör mig mest förbryllad är att under 2007-2008 tjänade den här flicksnärtan 25 miljoner dollar.

Mattias Ransfeldt

Tags:

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

06

12 2009

Your Comment