Avslappnat och småsvängigt

Brent Cobb ”Southern Star” (Ol Buddy Records/Border)

betyg 3

Brent Cobb kan nog vara ett relativt okänt namn för många även om han har sex album i bagaget. Förutom detta har han skrivit låtar till Nashvill kollegorna Luke Bryant, Little Big Town och Miranda Lambert. I släkten finns farbror Dave Cobb som är många Nashvilleartisters husgud i studion.

Southern Stars är ett kort album, 10 låtar på 32 minuter. Det tackar vi för då många andra låtskivare istället ger ut allt de spelat in och lite till på dubbel cd och trippel vinyl till skyhöga priser.

Southern Stars är ett ett relativt avslappnat och avskilt album med Brent Cobbs röst i sällskap med en liten skara utmärkta medmusikanter. Men det innebär även att det småsvänger lite skönt. Elpiano, orglar och gitarrer medverkar till en sammanhållen musikprodukt i sann Nashvilleanda.

Bengt Berglind

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

11

04 2023

Your Comment