Härliga, kuliga partylåtar att bara softa till

Badmouth ”T – Part Three of H.A.T.E.” (Makaki Music)

Efter Badmouths mycket hyllade ”Heavy Metal Parking Lot” kommer nu en digitalt lanserad EP vid namn ”T – Part Three of H.A.T.E.” som är ett samarbete med den svenska artisten Sofia Talvik under hennes skivutgivningsprojekt H.A.T.E, där olika band får göra sina egna tolkningar på hennes låtar.
 
Jag måste erkänna själv att jag var osäker på om Badmouth verkligen skulle kunna få till något som skulle vara i samma klass som den egna plattan, men å andra sidan… varför inte. Part Three är ett fint exempel på att Badmouth kanske är ett av det bästa banden vi har i Sverige. Nu är det förvisso inte Badmouth som har skrivit låtarna, men den totala ”Badmouthifiering” som har skett på låtarna är helt fantastisk. Det bringar fram ett helt nytt liv i låtarna, som gör att det är svårt att tro att låtarna har varit något annat förut.
 
Jag älskar soundet. Det liksom har den där glada melodiösa tonen, utan att bli alldeles för… glatt som typ Reckless Love, utan det är mer… ja, Badmouth. Som det var på ”Heavy Metal Parking Lot”. Härliga, kuliga sköna partylåtar att bara softa till. Och inte bara det, det är även väldigt tight, överlag välarrangerat och fantastiskt genomfört. Helt perfekt.
 
Jag har inte så mycket mer att tillägga…. och jag har sagt det förut när det gäller Badmouth, och jag säger det igen. Du behöver den här EPn i din samling. Seså, Löp och Köp! 
 
Bäst: Circle Of Friends!
Sämst: –
 
Sara Köhler

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

05

12 2011

Your Comment