Sövande Susan

Susan Boyle ”Someone to watch over me” (Syco/Sony)

Minns ni Susan Boyle? Visst gör ni det om ni minns Britains got talent 2009, då hon steg in på scenen osminkad, pladdrande med ful dialekt och med en obeskrivlig frisyr! Fast sedan när hon började sjunga…ståpäls hos alla som lyssnade, även juryn.

Sedan dess har det varit ganska tyst om henne, trots 2 släppta album som sålt bra, och en total makeover av hennes utseende.

Nu har Sony släppt nya ”Someone To Watch Over Me” och några saker slår mig: Hon försöker låta som Sarah Brightman, fast Sarah har bättre mer skolad röst, och när man hört de två första spåren vet man hur resten låter! Inga överraskningar här!

På detta album tolkar Susan sånger av bla Benny Andersson/Björn Ulvaeus och Depeche Mode. Men allt ligger på en sövande bakgrund av smäktande stråkar och välstämda flyglar. Detta album passar perfekt i bakgrunden i sovrummet på en guldbröllopssemester.

Hon kanske skulle, till nästa album – vilket det säkert blir ett med tanke på upplagorna hon trots allt säljer – försöka lägga in några överraskningar. Om hon nu kan sjunga i en annan stil.

Så jag säger som i en av Povel Ramels slagdängor: ”Har ni hört den förut?”  Ja det har vi.

Conny Eklund

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

09

11 2011

Your Comment