Axident Avenue – Axident Avenue

Ouppfostrad sleaze från Norge kallade Sweden Rock det. Jag säger att det samma. De fyra killarna – Violet, Lucky DeVille, Valentine och Ricky Holmes langade en demo till mig på Sweden Rock, och jag tänker ge dem de 15 minuter i rampljuset som dem verkligen förtjänar!
En 5 spårig demo med, får jag säga det? Det BÄSTA jag hört! Jag är inte ett dugg förvånad över att dem vann Nordic Challenge i Norge, för det här är riktigt bra! Vi har lite mer… ”sleaziga” (för att använda ett barnvänligt språk) låtar som ”Dirty With You” (De vill förövrigt att man skickar in bilder till deras video till nämnda låt, läs mer på http://www.myspace.com/axidentavenue) till lite skrämmande låtar som ”Don’t Sleep When You’re Dead” med den klassiska ”One, Two, Freddy’s coming for you” ramsan i början. Dem har även en cover på ”It’s My Life”. Inte Bon Jovis, utan en annan. Riktigt roligt inslag!
Nu är ju det här visserligen bara en demo/ep, men så fort ni kan lägga händerna på en demo/ep/CD med AA, GÖR DET. Dem är verkligen värda det! Bästa någonsin.
Som Valentine skulle ha sagt; FAEN VA’ GÖTT!

 

Sara Köhler

Comments are closed.