Trubadurer med Lennon på repertoaren

Tom Dean, Rex Fowler Imagined: The John Lennon Song Project (Red engine/Hemifrån)
Tom Dean, Rex Fowler ”Imagined: The John Lennon Song Project” (Red engine/Hemifrån)

 betyg 2

Bakom projektet ligger Tom Dean och Rex Fowler. De har lyckats klämma in en stor del av The Beatles låtskatt på den här skivan. Med på skivan finns också en helt egen händigt ihop snickrad låt ”Johnny’s an angel”.

Det känns som ett lustmord på låtskatten från Liverpool. Känns som att sitta på semester, och längst in i hörnet på den lokala restaurangen sitter det två pubtrubadurer och tycker att de är bäst i världen. De är offer för yttre omständigheter som gör att de inte fick fart på sina karriärer. Så varje dag sitter de och spelar Beatles låtar för ett par öl. Den känslan fick jag när jag lyssnade på den här tråkiga skivan.

Mattias Ransfeldt

Tags:

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

31

10 2010

Your Comment