Omedelbart bra, hastigt glömt

My Dear Addiction New blood (Supernova/Bonnier Amigo)
My Dear Addiction ”New blood” (Supernova/Cosmos Music Group)

 betyg 2.5

10 år, mer eller mindre, har Älmhultsgrabbarna i My Dear Addiction varit aktiva. Fram till rätt så nyligen under namnet Blind. Gissningsvis är de hyfsat nöjda med att äntligen få debutera, med fullängdaren New Blood och med såväl nytt namn som nysignat kontrakt.

New Blood är en tämligen välpolerad historia; soft metal med lite riv i riff och vers. Här finns en klar känsla för omedelbara melodier, alldeles särskild trallvänlighet i refrängerna och säkert potential för ett mindre antal hittar i radioetern. Dock blir de flesta spår rätt så hastigt bortglömda, åtminstone av undertecknad. Något nyskapande är det inte heller fråga om. Soilwork…. Sonic Syndicate…..

Bäst är lugnaste spåret One of the lucky ones.

Mats Johansson

Tags:

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

27

10 2010

Your Comment