I sin enkelhet en fullträff för denna danska duo

Lonnie Kjer/Stefan Mørk 13 Songs (Plugged/Hemifrån)
Lonnie Kjer/Stefan Mørk ”13 Songs” (Plugged/Hemifrån)

betyg 4

Nu råkar jag vara svag för duetter av någon oförklarlig anledning som jag ännu inte sökt hjälp för. När sedan Dancing In The front Of The Light inleder 13 Songs så blir jag lätt knäsvag. Inte blir det lättare för knäregionerna att hålla sig upprätt när det fortsätter med  When The Wind Doesen´t Carry A Tone. Så håller det på hela albumet igenom med samma höga musikkvalitét.

Detta är alltså dansk musikdynamit av det stillsammare vemodiga slaget, men med ett focuserat tilltal i musiken som är anmärkningsvärt. För här finns ett par komponenter som måste finnas för att det ska bli lyckat. Bra låtar, utmärkta sångare och varierade arrangemang. 13 Songs är i sin enkelhet en fullträff för denna danska duo. 13 Songs kommer att förgylla denna höst. 13 Songs med Lonnie Kjer och Stefan Mörk. Nu glömmer du inte det.

Bengt Berglind

Tags:

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

12

09 2010

Comments are closed.