En liten besvikelse

Misanthropian A Torture Of Your Own Design (Supernova/Playground)
Misanthropian ”A Torture Of Your Own Design” (Supernova/Cosmos Music Group)

betyg 2.5                                   Spotify

För 5 år sen debuterade svenska dödsmetallarna Misanthropian med ep:n Dead Silence, vilken lovade gott. I senaste laget släpps nu fullängdaren A torture of your own design. Det är jämntjockt stenhårt och rått, snyggt growlande från sångare Daniel och habilt hantverk rakt av. Toppen utgörs av ödesmättade och taggiga Sado consumism, annars är det inget annat som höjer sig över mängden. Låtmaterialet är tämligen svagt i det stora hela. Allt går in i varann. Riffen är snarlika. A torture… blir sett till helheten en liten besvikelse. Snyggt, men rätt trist också.

Mats Johansson

Tags:

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

13

09 2010

Your Comment