Slätstruken pubrock från Irland

Mundy "Stawberry blood" (Camcor/Hemifrån)
Mundy ”Stawberry blood” (Camcor/Hemifrån)

betyg154

Slätstruken melodiös mainstreamrock med finurliga och lite humoristiska texter. Svårt att ta det på blodigt allvar. Det är nästintill helt ointressant pubrock från Irland. Skivan är på tok för lång och blir rätt tråkig i längden. Mundy skulle ha vunnit på att släppa en EP med de fyra första låtarna och skippat de andra tio. Det är ett riktigt bottennapp, och lite synd för det finns potential men han kan inte få till det och då faller han på eget grepp. Skivan är annars väldigt påkostad och snygg. Ett rikt konvolut med texter och vackra bilder men det räcker inte.

Mattias Ransfeldt

Tags:

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

19

01 2010

Your Comment