Inte mycket är annorlunda från debuten

Wolfmother "Cosmic Egg" (Modular/Universal)

Wolfmother "Cosmic Egg" (Modular/Universal)

 betyg385

Det doftar Led Zeppelin, Black Sabbath och Soundgarden och de kommer ända från Australien. Det är precis lagom psykedeliskt och fuzzigt för att det inte skall bli plagiat av gamla rävar som nyss ovan nämnda legender. Inte mycket är annorlunda från debuten, möjligen några medlemsbyten, musiken den består.

De fyra första låtarna ”California queen”, ”New moon rising”, ”White feather”, ”Sundial” är ett grymt starkt startfällt och nästintill hela plattan håller samma klass av klassiska rock riff. De bjuder på träffsäker rock ´n roll från start till mål ungefär som Robert Plant och Ozzy Osbourne gjorde på sin tid.

Mattias Ransfeldt

Tags:

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

23

11 2009

Your Comment