60 minuters fägring från helfvetet

Kongh "Shadows of the shapeless" (Trust no one/Sound Pollution)
Kongh ”Shadows of the shapeless” (Trust no one/Sound Pollution)

betyg426

Efter lite drygt 25 minuter in på Shadows of the shapeless börjar man sakteligen förstå vidden av den kapacitet som Kongh besitter genom sin musik.

Introspåret ”Unholy water” på 11 minuter och 33 sekunder får begreppet tid att framstå oväsentligt. Fullkomligt träffsäker kombination av en lätt obehaglig melodi och resolut mangel leder till stor tillfredsställelse hos lyssnaren. När innerörat sedan önskar mer behöver man inte vänta speciellt länge för att återigen falla i trans under konung Kongh´s våld. Jag skulle nog utan att ens behöva ljuga litegrann påstå att Shadows of the shapeless håller samma höga standard rakt igenom. ”Tänk på döden” erbjuder tid för välbehövlig återhämtning innan den fenomenala ”Voice of the below” gör intåg med besked. Mitt tips får bli, köp skivan eller skit inte i det.

Henrik Lindvall

Tags:

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

24

05 2009

Your Comment