Inget för utsvävat, inget för snävt

Anna Järvinen "Man var bland molnen" (Häpna/Playground)
Anna Järvinen ”Man var bland molnen” (Häpna/Playground)

betyg410
Året var 2007 och jag fick feeling tillsammans med Anna Järvinen. Debutplattan ”Jag fick feeling” var riktigt bra men nu tycker jag Anna har lyckats göra en bättre skiva. ”Man var bland molnen” har producerats av  Dungen-Gustav som även är med och spelar. Gustav har lyckats att förmedla den enkelhet som finns i Annas melodier. Inget för utsvävat men inget för snävt.

Anna Järvinen visade på debutplattan att hon är en duktig låtskrivare och nu tycker jag att hon har tagit ett steg längre. I låten ”Äppelöga” använder hon sig av elgitarr och ett härligt piano som får en att bli sådär riktigt vårrusig som bara den första vårsolen kan göra en. Annas sköra röst och vackra text gör låten till den bästa på skivan. Gunget i låten ”Är det det här det hela handlar om” överraskar mig på ett positivt sätt. Hade aldrig kunnat tro att det skulle bli så bra som det faktiskt är men när jag vaknar upp ifrån musiken märker jag hur gunget har smittat av sig på mig.

Anna Järvinen visar tydligt att hon har kommit för att stanna! Anna Järvinen har feeling fortfarande…

Tobias Johansson

Tags:

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

22

04 2009

Comments are closed.