Helvetes regn

Misfits ”Devil’s Rain” (Megaforce/Border)

Det vore synd att påstå att nya Misfits skivan ”The Devil’s Rain”, som är sjunde fullängdaren i ordningen, bjuder på något nytt. Men och andra sidan när skräckpunklegenderna levererar i samma gamla goda anda som tidigare, varför ska man beklaga sig? Nej just det finns ingen som helst anledning till det. De flesta låtarna på nya skivan skulle mycket väl platsa som handen i handsken på exempelvis den gamla 90-tals klassikern ”American Psycho”.

Den som någon gång har hört Misfits kommer känna igen sig i den nya skivan, det är samma gamla trallvänliga punkrock som alltid. Och det är just det som är både skivans styrka och skivans stora brist. Är man sugen på den trallvänliga punkrocken så funkar plattan fenomenalt – men man ska vara väldigt trött på tidigare Misfits plattor för att inte välja dem framför denna.

Jag gillar nya ”The Devil’s Rain” men tyvärr kommer jag antagligen välja ”American Psycho” skivan alla dagar i veckan före den nya skivan.

Lars Svantesson

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

09

12 2011

Comments are closed.