Sidoprojekt som imponerar

Demonica Demonstrous (Massacre/Sound Pollution)
Demonica ”Demonstrous” (Massacre/Sound Pollution)

betyg 4

Med tanke på undertecknads svaghet för thrash metal á la Bay Area så är det inte konstigt att jag blev glatt överraskad av sidoprojektet Demonica (med medlemmar från Mercyful Fate och Forbidden). Och att döma av recensionerna världen över är jag inte ensam om att tycka så.

Största utopstecknet är sångaren KLaus Hyr, för med en sångare av den kalibern är halva segern vunnen liksom. Möjligtvis kan man anmärka en aning på en liten svacka i skivans mitt, men det är en anmärkning i marginalen.

Ett givet köp för fans av exempelvis Testament, Slayer och – självklart – Mercufyl Fate och Forbidden. Härmed framföres ett starkt önskemål om en uppföljare, tack.
 
Magnus Bergström

Tags:

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

06

10 2010

Your Comment