Liveplatta för fansen

Jackson Browne/David Lindley Love is strange (Ada/Warner)
Jackson Browne/David Lindley ”Love is strange” (Ada/Warner)

betyg 3

Varken Jackson Browne eller David Lindley ska väl knappast behöva någon speciell presentation. De har jobbat ihop från och till sedan tidigt 1970-tal. På deras gemensama liveskiva ”Love Is Strange” blandar de låtar från både Jacksons och Davids låtskatter, även om det är den förstnämndes låtar som är i övervikt. Dubbelskivan är inspelad i Spanien på turnen de gjorde tillsammans år 2006.

Med tanke på de låtar som de här två herrarna kan bjuda på är det en hitkavalkad från början till slut med det ena örhänget efter det andra. Men tyvärr blir det aldrig bättre än bra. Skivan är mest att rekommendera till de som brinner för Jackson Browne eller David Lindley, ni andra kan lika gärna skippa den. Bästa låten på skivan är utan tvekan ”These Days” där Luz Casal gör en fantastisk sånginsats.

Lars Svantesson

Tags:

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

03

08 2010

Your Comment