Som en varm vårvind i ansiktet

Shout Out Louds Work (Rutan Tuta/Sony)
Shout Out Louds ”Work” (Epic/Sony)

 betyg 4

Shout Out Louds nya platta ”Work” träffar mig som en varm vårvind i ansiktet. Med dofter av 60-tal, gitarrer som spelar banala melodier och låtar som är så jämna att en tysk linjal framstår som en sågklinga kan bara leda till en sak; jag njuter och ler. Vinterns förlamande köld och bistra vindar har inte en chans. Våren är här.

Låtar som ”Walls” (en ren uppvisning hur man bygger upp en urstark poplåt), smart följd av ”The Candle Burned Out” och näst sista låten ”Show Me Something New” höjer medeltemperaturen i mitt musikliv med flera grader. Men största styrkan är dess jämnhet. Både låt- och hantverksmässigt. Produktionen är supergenuin, lyssna och lär alla som vill bli bra producenter.

Ett säkrare kort får du leta efter om du vill ha en riktigt bra och vårig pop-platta.

Köp, vrid upp volymen och njut av våren!

Hasse Carlsson

Tags:

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

24

03 2010

Comments are closed.