Håller sig i mittenfåran

Kevin Costner & Modern West Turn it on (Ear/Playground)
Kevin Costner & Modern West ”Turn it on” (Ear/Playground)

betyg2

Sexbarnspappan och skådespelaren Kevin Coster behöver ingen närmare presentation.  Han har gjort ”Bodyguard”, ”Robin Hood” och ”Dansa med vargar” för att nämna några axplock ur hans skådespelarkarriär.

Musiken då? Det är bredbent medryckande countryrock som varken sticker ut åt nåt håll, utan håller sig i mittenfåran. En lagom Svensson-platta med andra ord. Blanda Jimmy Nail och Bruce Springsteen så får ni gubbrockaren Kevin Costner. Sånginsatserna är helt okej och han kommer undan med godkänt. Jag gillar det för att det på nåt sätt är charmigt på rätt sätt.

Förvänta er inte några odödliga klassiker och rykande hits, då blir ni besvikna, utan ta det för vad det är. Det är Kevin Costner som sjunger. Det är det enda.

Mattias Ransfeldt

Tags:

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

17

02 2010

Your Comment