Ett bra debutalbum att bygga en karriär på

Pixie Lott "Turn it up" (Mercury/Universal)
Pixie Lott ”Turn it up” (Mercury/Universal)

betyg3522

Som pärlor på ett halsband radas de nu upp, de unga engelska soulsjungande tjejerna. Den ena efter den andra. Undrar hur många de gör i den där fabriken med Winehouse och Duffy-flickor. Det är väldigt snyggt och proffsigt gjort och det tilltalar mig och jag uppskattar den här sortens av soulartister.

När debutsingeln ”Mama do” kom då anade jag att vi skulle få en ny soul Joss Stone eller då Amy Winehouse och en Duffy i samma person. För så känns det, blanda dessa tjejer så får vi Pixie Lott eller Viktoria Louise Lott som hon heter, det nya 18-åriga stjärnskottet från Essex. Ett bra debutalbum att bygga en karriär på. Det får mig att tänka på Amanda Jenssen första album som kändes som en skivbolagsprodukt men ändå bra och hon kom undan med det. Och på sitt andra album kändes det mer äkta och mer Amanda. Så tror jag det i det här fallet också. Men tills skiva nummer två kommer nöjer jag mig gott och väl med ”Turn it up”.

Mattias Ransfeldt

Tags:

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

10

11 2009

Your Comment