Det är svårt att sätta etikett på det här

Andreas Grega "Ta vad du vill" (4-spårs EP, Universal)
Andreas Grega ”Ta vad du vill” (4-spårs EP, Universal)

betyg384

Sångare i Kungers, gästsångare på Promoes ”Kråksånger” och nu denna EP med 4 låtar. Kungers har tagit ”semester” och då passar Andreas Grega tillsammans med Astma (Tobias Jimson) på att smida egna planer. Det är svårt att sätta en etikett på detta alster.

Pop/soul/R’nB/Hip-Hop som blandas med stråkar och catchiga refränger. ”Dom hade mycket att säga” kom som singel i somras och den är bästa spår. En text om slitningar mellan olika lojaliteter som stämmer till eftertänksamhet. Just nu är Grega på turné och agerar förband åt Lars Winnerbäck. Det är inte ofta man har förväntningar på ett förband men det kommer jag ha i Kristianstad på lördag kväll den 21 november. Dessutom vill jag ha en fullängdare snarast! Detta är en stark 3:a.

Torsten Ferm

Tags:

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

19

11 2009

Your Comment