Behaglig lunk

annie

Annie Keating ”Trick Star” (Annie Keating/Hemifrån)

Annie har kommit med vad jag tror är hennes sjunde album. Hon har spelat med John Hiatt och ett antal andra kända artister. Hon har uppträtt på stora festivaler i bla. i Holland, England, Skottland och Kanada. Hon räknas till sing-songwriter Americana-rootsgenren. Annie har som vanligt skrivit allt material själv.

När jag recenserade hennes Water Tower View så tyckte jag att hon påminde om Sophie Zelmani med den väsande sångstilen och det är likadant nu på gott och ont. Det går i en sakta behaglig lunk men hon prickar in en och annan riktigt bra låt där det går lite snabbare som i You Bring The Sun. Trapeze och Time Come Help Me Forget. Hon har som vanligt samlat ett gäng duktiga musiker omkring sig på en välproducerad skiva.

Börje Holmén

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

01

08 2016

Your Comment