Allt är deras fel

thearthemdown

Tear Them Down ”Their Fault Our Problem” (Plunk/Sound Pollution)

Det första som slår mig när jag lyssnar på Tear Them Downs första fullängdare ”Their fault our problem” är att deras sound är som en mix av Ramones, Toy Dolls och valfritt svenskt skatepunk band från det glada 90-talet. Det är trallvänligt, melodiskt och rakt på konfekten utan krusiduller. Det andra som slår mig ganska tidigt i lyssningen är att låtarna är riktigt bra.

Sedan slår tyvärr tredje tanken någonstans i mitten av skivan. Och den tanken säger mig att det är ruggigt tjatigt, enformigt och enkelspårigt. Och efter att ha hört skivan ett antal gånger, kan jag inte riktigt peka ut de låtar som jag tycker bäst om eller vilka låtar som står ut ur mängden eftersom de alla är obotligt lika varandra. Skivan lämnar inte heller mig med någon större lust att lyssna igen. Men i små doser fungerar nog Tear Them Down’s partyljudande punk bättre än på en fullängdsskiva. Där av en mycket svag trea i betyg.

Lars Svantesson

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

03

03 2014

Your Comment