Partyplatta

Reckless Love ”Animal Attraction” (Universal)

Reckless Love bildades i Kuopio runt 2001, och efter diverse medlemsbyten gav de äntligen ut sitt sjlävbetitlade album, och nu dryga året senare kommer efterlängtade uppföljaren. Men frågan är, håller den måttet mot den förra?
 
Tänk Danger Danger, Def Leppard och Van Halen. Om deras hits parar sig med varandra, så får man Reckless Loves senaste skiva. Detta är en defintiv feelgood platta. Samtliga melodier är extremt glada och lättsamma, och har väldigt… smöriga texter. Det finns förvisso gränser för hur smörigt det får vara, en gräns som Reckless Love passerar så långt att jag börjar fundera på om texterna är katastrofala eller helt geniala.

Men, eftersom skivan inte har några tunga fina texter med en djup mening så är det är lätt att bara ha den på i bakgrunden. Och den har ett väldigt bra flyt. Alla låtar smälter samman på ett fint sätt, trots att någon enstaka låt är lite lugnare, och en annan lite snabbare. Perfekta partyplattan. Så länge man gillar ovan nämnda band. Så detta faller kanske inte den tyngsta metallaren i smaken precis…

Måste också bara passa på att hylla dem för den fantastiska öppningen på albumet! Sällan skådat något liknande, i stil med perfektion! Eller i alla fall det jag anser vara perfektion…

Bäst: On The Radio, Animal Attraction & Hot.
Sämst: Coconuts. Vad hände där egentligen…

Sara Köhler

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

04

12 2011

Your Comment