Mediokra covers

Gaslight Anthem ”iTunes session” (SideOneDummy)

För regelbundna läsare är det antagligen ingen nyhet att jag gillar Gaslight Anthem utav stora mått. Men den här digitala utgåvan som mest innehåller mediokra covers känns det som vi kunde ha varit utan. Den är visserligen släppt som en mellan-album-grej för de absolut mest inbitna supportrarna, och som det kanske den funkar. Men om du inte gillar bandet mer än vad jag gör, gör du lika bra i att strunta i den här digital-EP:n – för speciellt rolig är den inte. Bäst är ändå den något udda versionen av deras egna ”The Boxer” och den sprillans nya ”Our Fathers Son”.

Varmt välkomna igen grabbar, när ni har något att komma med!

Lars Svantesson

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

28

10 2011

Your Comment