Välkommen till NY(H)C!

Agnostic Front ”My life My way” (Nuclear Blast/Warner)

Först och främst vill jag be alla läsare om ursäkt att jag hållit på denna godbit så länge, alldeles för länge till och med, för den här genomgjutna pärlan släpptes redan i mars. Det här är nämligen en av 2011’s bästa skivor så här långt. Sedan vill jag välkomna alla läsare till de mörkare gaterna av New York där man som turist aldrig hamnar, det är där man hittar en av New York hardcorens stora namn, nämligen Agnostic Front. Bandet har släppt skivor från och 1983 och släpper med ”My Life My Way” sitt trettonde studiofullängdsalbum.

Agnostic Front levererar precis som vanligt gatuhardcore av absolut bästa klass. Det är snabbt, hårt och skoningslöst utan att tappa bort det melodiska. Skivan börjar med ljudet av ett inbromsande t-banetåg och därmed sätts stämningen direkt.  Sedan kickar man igång med öppningslåten ”City Street” som sätter den höga standarden som sedan håller rakt igenom hela skivan. Där efter följer 12 klockrena hardcorepunk låtar.

Lars Svantesson

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

17

07 2011

Your Comment