Delvis en upprepning

Usher Versus (Arista/Sony)
Usher ”Versus” (Arista/Sony)

betyg 2.5

1994, när Usher Raymond slog igenom med monsterhiten Think of You, gick han fortfarande i high school och räknades med ens som ett av r´n´b:s underbarn. Det verkliga genombrottet kom 1997 med enormt framgångsrika albumet My Way.

Det vuxna artistlivet har inte gått jämförelsevis lika smidigt. Usher har gjort några mer eller mindre misslyckade inhopp som skådis och musikkarriären har svajat till en del. 2010 har emellertid hittills varit lyckat med fina albumet Raymond v. Raymond som kom i våras. Höstens Versus är delvis tyvärr en ren upprepning med låtar som Papers, Hey Daddy (Daddy´s home) och There goes my baby vilka samtliga var med redan på Raymond v. Raymond.

Av det nya materialet är DJ got us fallin in love med en klockren refräng respektive i och för sig sliskigt sexistiska Enrique Iglesiasduetten Dirty Dancer de låtar som håller högst klass.

Mats Johansson

Tags:

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

15

11 2010

Your Comment