Instrumental njutning

65 Days Of Static We Were Exploding Anyway (Hassle/Sound Pollution)
65 Days Of Static ”We Were Exploding Anyway” (Hassle/Sound Pollution)

betyg 3

Jag ska i ärlighetens namn börja med att säga att jag aldrig tidigare har varit i kontakt med bandet 65 Days Of Static, så jag kan inte säga hur de har utvecklats från sina tidigare album. Albumet ”We were exploding anyway” är bandets fjärde släpp och ett album som är helt instrumentalt bortsett från ett celebert besök i form av Robert Smith (från The Cure) på sjätte låten ”Come To Me”.

Bandet bjuder på både stämningsfull musik som skulle kunna sorteras in i avslappningsfacket, och dansant musik som drar sig mot både house och techno. Eftersom jag är totalt ohemma på just den typen av musik är det svårt att ge några musikaliska jämförelser. Jag kan dock meddela att jag gillar det här.

Lars Svantesson

Tags:

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

10

08 2010

Your Comment