Får inte in mig på rytmens dansbana

Shout Out Out Out Out Reintegration Time (Normals/Ada Nordic/Warner)
Shout Out Out Out Out ”Reintegration Time” (Normals/Ada Nordic/Warner)

betyg 2

Kanadensiska Nik Kozub med band levererar dunkande electronica för danshaket. Många spår faller platt medans ett par sticker ut och man vill nästan börja röra på legsen till rytmen av det bloppande discobeatet. Men, det känns överlag väldigt sirapssegt. Det krävs mer för att jag ska haka på här. Jag överlåter detta till den som bara vill dansa no matter what. Musiken funkar inte fullt ut och jag får känslan av att tiden är mogen för att dra till nästa uteställe. Detta känns allt för ute och får iallafall inte in mig på rytmens dansbana.

Jenny Nilsson

Tags:

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

02

07 2010

Your Comment