Skön countryrock med vettiga texter

Luke Powers "Running to paradise" (Phoebe/Hemifrån)
Luke Powers ”Running to paradise” (Phoebe/Hemifrån)

betyg396

Det är skön countryrock med vettiga texter som framförs av Luke Powers. Det blir lite Kris Kristofferson, Waylon Jennings över det hela vilket jag gillar skarpt. Han lyckas komma ifrån att countryn låter tråkig och överproducerad. När han inte är artist undervisar han på Tennessee State University i Nashville plus att han skriver prosa. Han har många strängar på sin lyra med andra ord.  Det är sexton låtar inom countryrock-genren, och nästan så att han hade fått ihop två bra album istället. Favoriter på ”Running to paradise” är ”Johnny Rotten come to Jesus” och ”Hank”. Där får han till det riktigt bra. Sen är det ju ett fantastiskt omslag, en pojkdröm att leka superhjälte. Själv är jag lite sjukt frälst i stjärnor, bara en sån sak!

Mattias Ransfeldt

Tags:

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

06

01 2010

Your Comment