Levererar inte speciellt mycket

Craig Bickhardt "Brother to the wind" (Indys/Hemifrån)
Craig Bickhardt ”Brother to the wind” (Indys/Hemifrån)

betyg215

En ganska sval bris med endast en stark vindpust på skivan, nämligen ”If he came back again”. Craig är annars känd för sitt låtskrivande till andra artister. En folk-country-popig platta som egentligen inte levererar speciellt mycket. Förutom ovan nämnda låt då som sticker ut textmässigt i alla fall. Han skrev den till The Highwaymen (Johnny Cash, Willie Nelson, Kris Kristofferson och Waylon Jennings). Den finns med på deras skiva från 1994 om jag inte missminner mig.

Skivan innehåller ett dussin låtar som representerar hans karriär som låtskrivare. Tyvärr är det så med många låtskrivare att deras egna versioner blir långt ifrån de som man har hört från början med andra artister. Så kan jag tycka är fallet med Bob Dylans låtar, att de ofta är bättre med andra artister. Inte alltid men ofta.

Mattias Ransfeldt

Tags:

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

18

01 2010

Your Comment