Leverans utan överraskning

Näääk "Näääk vem?" (Slang/Bonnier Amigo)
Näääk ”Näääk vem?” (Slang/Bonnier Amigo)

betyg373

Han har cool soul och funk i rytm och röst, Näääk från Gullmarsplan, och är en av flera uppstickare med attityd inom den nya vågen svensk hiphop. Han har redan visat vad han kan prestera i enstaka låtar som Mina Gangstas och Så Jag Lever Mitt Liv.

Nu ligger studioalbumet Näääk Vem? tillgängligt i såväl fysiska som digitala skivhyllor.
Näääk rappar så gott som uteslutande om party, tjejer och rökning av illegala substanser och i längden blir det lite för enahanda kan jag tycka. Vad gäller beats och rhymes finns inget att anmärka på: Näääk levererar, dock utan att överraska.

Albumet gästas föredömligt av bland andra Kaliffa, Nimo och Mackish Price. Bästa spår är nämnda Så Jag Lever Mitt Liv med sitt schyssta reggaegung och När Ska Han Växa Upp med en störtskön medverkan av Kaliffa som grädde på moset.

Mats Johansson

Tags:

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

03

11 2009

Your Comment