Det låter mycket Dead Kennedys om det här

Jello Biafra and the Guantanamo S.O.M. ”Audacity of hype” (Sound Pollution)
Jello Biafra and the Guantanamo School of Medicine ”The Audacity of Hype” (Sound Pollution)

 betyg494

Jello Biafra är tillbaka med sin första soloskiva någonsin sedan Dead Kennedys. De senaste åren har han gjort en del spoken word-skivor och turnerat med det runt om i världen. Biafra har även gjort skivor med band som: Melvins, Nomeansno, Doa, Mojo Nixon and Lard. Det var när han fyllde 50 tidigare i år som han satte ihop bandet för två utsålda spelningar i San Francisco. Efter det så började bandet spela in skivan, som släpptes i början av den här månaden. Det låter mycket Dead Kennedys om det här och kanske är det inte är så konstigt. Det är punkrock av det bästa slaget, tycker jag. Mycket välspelat och med bra texter.

Jello Biafra har ju alltid haft mycket politiska texter så även här. Jag tycker att själva bandnamnet är en riktig känga till regeringen. Det är medlemmar från tex: Faith no more och Victims Family som han spelar med. Han jobbar ju bara med bra musiker. Jag tycker inte att det finns någon favvo låt på skivan, för alla låtar är ju riktigt bra. Det här är en riktig kanonskiva. Så ni som gillar punk och hc – köp denna skiva omedelbart. Ni lär inte ångra er. Det lovar jag. Tack för mig. Peace.

Jimmy Jansson

Tags:

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

13

11 2009

Your Comment