En kort effektiv liten indieplatta

Telekinesis! "Telekinesis!" (Morr Music/Bonnier Amigo)
Telekinesis! ”Telekinesis!” (Morr Music/Bonnier Amigo)

betyg339

Vi reser till Seattle och får oss en dos indierock av Michel Benjamin Lerner som kallar detta projekt eller band för Telekinesis, som till vissa delar på de lite mer fartfyllda låtarna får mig att tänka på bandet Weezer. Producerat skivan har Chris Walla från Death Cab For Cutie gjort och visst doftar det även lite DCFC också.

Detta är en ganska trallvänlig och medryckande platta, inget som man kan säga är särskilt nytänkande eller innovativt men för den skull helt ok när man är på humör. Jag kan ibland tycka det är skönt att slänga på en sådan här platta och bara hänga med i tuggummitakterna som studsar av och an.

Det är en kort effektiv liten platta med de flesta låtar på under 3 minuter, och det funkar fint, för denna typ av indierock ska rivas av snabbt och koncist i min mening. Det finns därför heller ingen anledning till varför jag ska tjata så mycket mer om denna platta mer än att konstatera att låtmaterialet är ganska jämnt. De låtar som kanske fastnat lite extra hos mig är ”Coast Of Carolina” och ”Awkward Kisser”.

Med det lämnar jag er med en 3:a i betyg. Tack och hej leverpastej.

Tomas Ingemarsson

Tags:

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

29

08 2009

Your Comment