Sommarsingel #3: På fansens begäran

Ken Ring "Nu Måste Vi Dra" (Pope/Universal)
Ken Ring ”Nu Måste Vi Dra” (Pope/Universal)

betyg337

2007 sa Ken Ring i intervjuer att han gett ut sin sista skiva. Nu är han tillbaka. Enligt egen utsago är det helt och hållet fansens förtjänst. Nya singeln Nu måste vi dra är en snärtig, trallvänlig hybrid mellan hiphop och reggae. Inte oävet på något vis, men heller inget som ger några bestående kickar, även om refrängen fastnar.

En ny fullängdare kommer också. Skulle ha varit ute i slutet av denna månad, men har blivit uppskjuten till 16 september. Det blir rapparens tionde skiva på tio år. Undertecknad återkommer naturligtvis med en recension av den.

Mats Johansson

Tags:

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

25

08 2009

Your Comment